GALERÍA

Video curt

Aquest vídeo ofereix una finestra a les experiències de diversos usuaris a VIDACTIVA, permetent-te conèixer de primera mà les seves vivències i perspectives. Mitjançant testimonis autèntics, podràs obtenir una visió més propera de la manera impactant com els nostres usuaris descriuen les seves experiències al centre de dia. 

 Este video ofrece una ventana a las experiencias de varios usuarios en VIDACTIVA, permitiéndote conocer de primera mano sus vivencias y perspectivas. A través de testimonios auténticos, podrás obtener una visión más cercana de la impactante manera en que nuestros usuarios describen sus experiencias en el centro de día.

Video promoció

Aquest vídeo, amb una durada de 20 minuts, et convida a submergir-te en les experiències de diversos usuaris de VIDACTIVA, els quals comparteixen de manera autèntica i viva les seves vivències al centre de dia. A través de testimonis emotius, tindràs l'oportunitat de conèixer més a fons com els nostres usuaris descriuen les seves experiències i l'impacte positiu que VIDACTIVA ha tingut en les seves vides.

Este video, con una duración de 20 minutos, te invita a sumergirte en las experiencias de diversos usuarios de VIDACTIVA, quienes comparten de manera auténtica y vívida sus vivencias en el centro de día. A través de testimonios emotivos, tendrás la oportunidad de conocer más a fondo cómo nuestros usuarios describen sus experiencias y el impacto positivo que VIDACTIVA ha tenido en sus vidas.


Notodofilmfest

"El nieto", dirigit per Carles Ledesma, és una enginyosa i còmica obra presentada en el IX Concurs de Curtmetratges RNE/Fundación SGAE. La història ens submergeix en situacions humorístiques quan un néta decideix visitar al seu avi a VIDACTIVA, oferint una perspectiva divertida sobre els lligams familiars i les experiències enriquidores en aquest context particular.

"El nieto", dirigido por Carles Ledesma, es una ingeniosa y cómica obra presentada en el IX Concurso de Cortos RNE/Fundación SGAE. La historia nos sumerge en situaciones humorísticas cuando un nieto decide visitar a su abuelo en VIDACTIVA, brindando una perspectiva divertida sobre los lazos familiares y las experiencias enriquecedoras en este particular contexto.