SPA


Ara té la possibilitat de gaudir d’un espai de temps pensat especialment per a vostè, per desconnectar i descansar, sense la necessitat de sortir de casa. El convidem a contractar un dels nostres serveis on podrà evadir-se de l’estrès quotidià i relaxar-se.

Massatge: Ritual de massatge de 50 min.

Avui et proposem que deixis l'estrès i els dolors a un costat i et traslladis a una altra dimensió on només existirà la pau i el relax. Per això, simplement tanca els ulls i deixa't portar pel plaer i el benestar dels rituals de massatge que avui et proposem, realitzats amb olis essencials en un ambient relaxat i sense sortir de casa.

Sessió de RELAXACIÓ:

¿Saps com relaxar-te? Atreveix-te a provar una sessió amb nosaltres!

La finalitat de les sessions de relaxació, és ensenyar als participants a com relaxar-se per poder controlar l’estrès i programar la seva vida en positiu. Mitjançant tècniques molt pràctiques i aparentment senzilles, els clients podran programar el seu futur en positiu i aconseguir els seus objectius: fer un examen amb serenitat, parlar en públic sense “pànic escènic”, millorar la forma de comunicar-se amb els altres, conèixer els seus estressors i aprendre a utilitzar els seus recursos positius interns per superar les dificultats de la seva vida … En resum, fer que la seva vida i la dels que l’envolten, sigui molt més serena.

Neteja de cutis

Tractament de profunda neteja, desintoxicació i equilibri de la pell mitjançant un procés no agressiu.

Si tens taques cutànies, pèrdua de lluminositat, fatiga, l'estrès, l'acció del Sol… Són varis els factors que poden envellir i enlletgir la teva pell. Per aquest motiu et proposem una neteja de cutis que t'ajudarà a millorar la qualitat de la teva dermis i que augmentarà la producció de collàgen i elastina, essencials per mantenir una pell suau, jove i ferma.

Manicura

La manicura t’ajudarà a tenir unes ungles sanes, cuidades i una pell més nutrida. Les mans són la nostra carta de presentació davant l’altra gent i s’ha de tenir cura de l’estètica de les ungles i seguir un bon manteniment per evitar un envelliment prematur de la pell, ja que al llarg de la nostra vida estan en contacte amb molts productes químics.

Tenim tot tipus de tractaments per retornar la bellesa e hidratació a les teves mans. Posa’t a les nostres mans i nosaltres et cuidarem les teves.

Serveis: Hidratació amb Parafina, manicura bàsica, reparació d’ungles, ungles de gel i semipermanents.

Pedicura:

Posem a la teva disposició el millor servei de pedicura per a la cura dels teus peus. Els peus ens sostenen durant tot el dia, però de vegades també fan mal. Els peus estan plens de punts reflexos que connecten amb els teus òrgans i es poden activar amb un massatge i tècniques adequades.

Oferim servei de pedicura i tractament de callositats, esmaltat, hidratació...

La salut comença en els peus, comença a cuidar-los com es mereixen!