PERRUQUERIA


La nostra dedicació al sector de la perruqueria i estètica està dirigit a clients amb necessitats concretes, especialment en previsió de necessitats o esdeveniments que requereixin d'una assistència a domicili o en llocs aliens al nostre entorn habitual de treball com a perruqueres.

Realitzem qualsevol classe de tall, rentat i pentinat de cabell en nens i joves de qualsevol edat, amb possibilitat d'aplicació del maquillatge o tractaments que pogués requerir el client i la situació concreta.

Depilació:

Especialistes en depilació, busquem la teva comoditat oferin-te el servei de depilació a la cera amb un servei ràpid i eficaç sense la necessitat de sortir de casa.

Un imprevist? No dubtis en contactar-nos!

Manicura

La manicura t’ajudarà a tenir unes ungles sanes, cuidades i una pell més nutrida. Les mans són la nostra carta de presentació davant l’altra gent i s’ha de tenir cura de l’estètica de les ungles i seguir un bon manteniment per evitar un envelliment prematur de la pell, ja que al llarg de la nostra vida estan en contacte amb molts productes químics.

Tenim tot tipus de tractaments per retornar la bellesa e hidratació a les teves mans. Posa’t a les nostres mans i nosaltres et cuidarem les teves.

Serveis: Hidratació amb Parafina, manicura bàsica, reparació d’ungles, ungles de gel i semipermanents.

Pedicura:

Posem a la teva disposició el millor servei de pedicura per a la cura dels teus peus. Els peus ens sostenen durant tot el dia, però de vegades també fan mal. Els peus estan plens de punts reflexos que connecten amb els teus òrgans i es poden activar amb un massatge i tècniques adequades.

Oferim servei de pedicura i tractament de callositats, esmaltat, hidratació...

La salut comença en els peus, comença a cuidar-los com es mereixen!